Popis
Ražná múka je predovšetkým základom mnohých chlebových ciest. Je vynikajúca aj pre pečenie medovníkov a perníkových výrobkov. Je vymletá z celého zrna, z ktorého nie sú odstraňované obalové vrstvy.
Zloženie: celozrnná RAŽNÁ múka – jemne mletá
Alergény: Lepok
Skladovanie: Skladujte pri teplote 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 %.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 449 kJ/342 kcal | |
---|---|
Tuky: | 1,3 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,1 g |
Sacharidy: | 72,0 g |
z toho cukry: | 1,8 g |
Vláknina: | 9,0 g |
Bielkoviny: | 6,1 g |
Soľ: | 0,0 g |
Obsah balenia: 1000 g
Jozefa B. –
Najlepsia muka na krmenie mojho kvasku😊4 roky inu nepapa. A chleby z neho su fantasticke.