Na rozdiel od väčšiny medovín, včelovina kvasí v nízkych teplotách okolo 17 °C. V medovine sa takto lepšie zachovajú chuťové odtiene medu.

Včelovina je výsledok dlhého experimentovania s medom. Dômyselnú chuť, akú nenájdete nikde inde,  dosiahli využitím troch rôznych druhov medov. Ich vyvážená kupáž je základom budúcej chuti a arómy Včeloviny.

Pri výrobe Včeloviny nepoužívajú chemické konzervanty, arómy ani stabilizátory. Základom je med, voda a majstrovstvo včelárov.

Ukázať filter
Zavrieť

VČELOVINA ORIGINAL 0,75L VČELCO

9,50  (7,92  bez DPH)
Vypredané
Zavrieť

MEDOVINA Klasická 0,75L VČELCO

8,50  (7,08  bez DPH)
Viac info
Vypredané
Vypredané
Zavrieť

MEDOVINA ORIGINAL 0,75L VČELCO

7,40  (6,17  bez DPH)
Viac info
Vypredané
Vypredané
Zavrieť

VČELOVINA ŠPECIÁL 0,75L VČELCO

10,50  (8,75  bez DPH)
Viac info
Vypredané