Popis
Trstinový cukor Muscovado má jemné hnedé kryštáliky a výbornú plnú chuť, ktorá ovplyvňuje chuť konečného pokrmu. Vďaka vyššiemu obsahu melasy oproti svetlejšej Demerare a surovému cukru nie je úplne sypký. Vďaka zostatkovej trstinovej melase obsahuje prírodný cukor dôležité minerálne látky (vápnik, horčík, draslík železo – hodnoty sa líšia pre každú výrobnú šaržu).
Použitie: najlepšie sa hodí do indických, thajských, latinskoamerických a ďalších orientálnych pokrmov. Používa sa tiež do koktailov a dá sa maškrtiť aj samotný. Nahradzujeme ním biely cukor v bábovke, tortovom ceste, sušienkach a ďalších klasických receptoch, kde výsledný pokrm získa príjemne inú chuť.
Krajina pôvodu: Maurícius
Hmotnosť: 1kg
Zákazník (overený zákazník) –
Gyöngyike K. (overený zákazník) –