Popis
V preklade z japončiny shoyu znamená sójová omáčka. Táto sójová omáčka sa vyrába zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla (Aspergillus oryzae). Vyrába sa zo zmesi rozdrvených sójových bôbov, praženej pšenice a vody, ktorá prechádza dlhým procesom prírodného kvasenia. Tento proces si zachováva svoj prirodzený priebeh (podľa ročných období). Shoyu zreje dlhé mesiace vďaka pôsobeniu fermentačných kultúr. Prostredníctvom týchto prirodzených procesov si shoyu zachováva dôležité látky, ktoré majú pozitívny vplyv na ľudský organizmus. Sójová omáčka priaznivo pôsobí na náš zažívací systém, pôsobí antibakteriálne – bráni prirodzeným spôsobom premnoženiu baktérií v jedle.
Zloženie: voda, sójové bôby 26,1%, pšenica 15,8%, morská soľ, alkohol, fermentačné činidlo.
Krajina pôvodu: Japonsko
Balenie: 200ml
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.