Popis
Pohánková múka je bohatá na fosfor, vápnik, železo, rutín, draslík, meď, mangán, zinok. Z vitamínov skupinu B, cholín, rutín a tokoferol (E). Najviac je táto obilnina cenená pre vysoký obsah bioflavonidu, rutínu, obsiahnutého v semenách aj šupkách.
Sú vhodnou surovinou pre kuchyňu celiatikov a všetkých, ktorí sa radi zdravo stravujú. V kuchyni plne nahradí múku pšeničnú. Využijeme ju do sladkých a slaných ciest, polievok a omáčok, placiek, nátierok…
Pôsobí liečivo na cievy v celom organizme.
Zloženie: Pohanka 100%
Hmotnosť: 400g
Nutričné hodnoty na 100g výrobku
Energetická hodnota | 1401kJ/330kcal |
Tuky | 2,95g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,41g |
Sacharidy | 70,80g |
z toho cukry | 0,64g |
Vláknina | |
Bielkoviny | 11,83g |
Soľ | 0,08g |
Zlatica C. (overený zákazník) –
Zákazník (overený zákazník) –
Zákazník (overený zákazník) –
Zákazník (overený zákazník) –