Popis
Výroba týchto cestovín prebieha tradičným spôsobom, tj pomalým sušením pri nízkych teplotách do 55 °C. Preto majú tieto cestoviny prirodzenú charakteristickú chuť a pri varení do al dente ideálnu štruktúru. Tieto celozrnné cestoviny z tvrdej pšenice sa nelepia a nerozvárajú a majú príjemnú nie výrazne “celozrnnú” chuť. Používame ich preto ako klasické cestoviny. Ak chceme zvýrazniť prirodzenú chuť celozrnných cestovín, volíme omáčky s menej výraznou chuťou. A naopak, hutné omáčky s výraznou chuťou a farbou, prípadne s množstvom parmezánu na posypanie, zamaskujú aj pred zaprisahaným odporcom zdravej výživy, že práve konzumuje “zrno”.
Zloženie: mleté celé zrná tvrdej pšenice durum, pramenitá lesná voda. Z ekologického poľnohospodárstva.
Krajina pôvodu: Taliansko
Hmotnosť: 250g
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.