Popis
Nutrikaša neobsahujú laktózu, cholesterol a sú prirodzene bezlepkové. Preto sú vhodné pre celiatikov, osoby so zvýšenou alebo vysokou hladinou cholesterolu a jedincov s alergiou na laktózu.
Nutrikaša obsahuje mnoho prospešných látok vo vyrovnanom pomere. Hlavnou zložkou je tepelne upravená ryža, spracovaná špeciálnou technológiou. Ďalej Nutrikaša obsahuje probiotické kultúry Lactobacillus sporogenes, ktoré sú unikátne svojim prirodzeným skompletovaním, ktorý umožňuje výnimočne dlhú trvanlivosť a životaschopnosť pri bežnom skladovaní. Zapuzdrenie baktérií je tiež veľkou výhodou a zárukou efektívneho využitia pre tráviaci procesy, pretože baktérie dobre odolávajú žalúdočným kyselinám, bez zmien prechádzajú hornou časťou tráviaceho traktu a v plnej kondícii sa dostávajú do čreva, kde začínajú plniť svoju úlohu. Optimalizujú trávenie, podporujú bariérovú funkciu proti patogénnym baktériám a zdokonaľujú imunitu.
Pre podporu trávenia sú Nutrikaše obohatené o vysoký obsah kvalitnej vlákniny z čakanky, ktorá v kombinácii s probiotickými baktériami tvorí symbiotický vzťah a vzájomne sa v kladnom vplyve na tráviace ústrojenstvo podporujú.
V neposlednom rade Nutrikaše obsahuje 10 starostlivo vybraných vitamínov a minerálnych látok, ktoré podčiarkujú filizofii Nutrikaše – Nutričná strava pre podporu organizmu. Primeraným spôsobom dopĺňajú základné prvky do organizmu a podporujú tak prirodzenú schopnosť imunity vyrovnávať sa z nežiaducimi vplyvmi okolitého prostredia a udržiavať organizmus v dobrej kondícii. Jedna porcia obsahuje 33% odporúčanej dennej dávky vitamínov a minerálov. Nutrikaša obsahuje vitamíny B1, B2, B6, B12, E, C, kyselinu listovú, pantoténovú, niacín, biotín.
Nutrikaše sú vyrábané v praktickom jednoporciovom balení do krabičky, ktorá obsahuje 3 porcie po 65g. Porcie sú balené jednotlivo, takže si Nutrikašu môžete kamkoľvek vziať so sebou. Balenie do jednotlivých porcií sáčkov na najmodernejších technológiách garantuje presné dávkovanie všetkých zložiek Nutrikaše v správnom pomere. Nutrikaša je nielen chutná, rýchlo a ľahko pripravitelná, ale je aj ekonomickou variantou bežných raňajok, desiaty, alebo večere na ktorú ste boli zvyknutí.
Návod na prípravu: K príprave Nutrikaše stačí 150ml horúcej vody o teplote približne 80 °C. Neodporúčame používať vodu vrelú z dôvodu neblahého vplyvu na probiotické kultúry Lactobacillus sporogenes. Pri vyšších teplotách sa časť baktérií znehodnotí a ich efektivita sa môže znížiť. Pri správnej príprave a dodržaní návodu na prípravu bude Vaša Nutrikaša funkčnou modernou stravou.
Zloženie: Extrudovaná ryžová múka 31,1 %, sušený glukózový sirup, čiastočne hydrogénovaný rastlinný olej, fruktóza, kukuričný škrob, vláknina inulín 6,2 %, sójový bielkovinový izolát, kaseinát sodný, probiotická kultúra Bacillus coagulans, vitamínový a minerálny komplex, soľ, stabilizátor E 340, protihrudkujúca látka oxid kremičitý, emulgátor E 471, prírodné identické farbivo karotén.
Hmotnosť: 180g
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.