Popis
Tamari SAN-J BIO sójová omáčka
TAMARI SAN-J BIO je prírodne fermentovaná sójová omáčka s tradičnou chuťou v bio kvalite, používa sa na dochucovanie pokrmov.
Tradičný japonský výrobok v biokvalite, ktorý sa podobne ako shoyu používa na dochucovanie pokrmov. Tamari na rozdiel od Shoyu má výraznejšiu chuť, hustejšiu konzistenciu, tmavšiu farbu a neobsahuje lepok.
Prechádza aj odlišným výrobným procesom – vzniká pri výrobe Misa. Keďže výťažnosť pri výrobe Tamari je oveľa nižšia ako pri Shoyu, odráža sa to aj vo vyššej cene. Obsahuje vysoko kvalitné aminokyseliny a mikroorganizmy. Naplno zažiari pri príprave studených zálievok, omáčok a pikantných dipov.
Tamari sa vyrába z prirodzene bezlepkových surovín. Oproti obyčajný lacným “sójovým omáčkam” tamari neobsahuje žiadne zvýrazňovače chuti, farbivá ani umelé sladidlá. Popri základných štyroch chutiach (sladká, horká, slaná, kyslá), je ešte chuť piata – umami. Označuje sa ako “lahodná”, “chuť zrelosti” a zvýrazňuje chuť pokrmu. Táto piata chuť je obsiahnutá aj vo fermentovaných výrobkoch – teda aj v sójovej omáčke tamari.
Zloženie: pitná voda, SÓJOVÉ bôby BIO, morská soľ
Alergén: SÓJA
Krajina pôvodu: Japonsko
Nutričné hodnoty
Energetická hodnota | 280kJ/67kcal |
Tuky | 0g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 4,90 g |
z toho cukry | 0,69g |
Vláknina | |
Bielkoviny | 11,90 g |
Soľ | 5,47 g |
Objem: 500 ml
Zákazník –
Výborná sójová omáčka, dodáva výraznú chuť jedlu, do ktorého ju dáte
Zákazník (overený zákazník) –