Popis
Tento bezlepkový a bezfosfátový kypriaci prášok do pečiva obsahuje vínny kameň (ktorého kryštáliky nájdete v sudoch od vína), bežnú jedlú sódu a bio kukuričný škrob. Používame ho rovnako ako bežný kypriaci prášok, obľúbený je aj pri príprave bezlepkového pečiva. Na 500 g sypkých surovín použijeme 3 lyžičky (17g) prášku. Tri lyžičky tohto prášku zodpovedajú 1 sáčku bežného prášku do pečiva.
Kypriaci prášok z jedlej sódy a vínneho kameňa má tendenciu začať kypriť (rozkladať sa) už pri izbovej teplote. Odporúčame preto cesto vkladať do rúry a piecť čo najskôr po zapracovaní kypriaceho prášku. To sa týka hlavne redších trených ciest.
Zloženie: regulátor kyslosti vínny kameň čiže vínan draselný, kypriaca látka jedlá sóda čiže hydrogénuhličitan sodný a bio kukuričný škrob.
Krajina pôvodu: Nemecko
Hmotnosť: 40g
Monika R. (overený zákazník) –
Objednane uz niekolko krat.
(overený zákazník) –
Zákazník (overený zákazník) –